Filiz DİŞÇİ

Sevgili Evrimliler,

3 yıl Özel Evrim Lisesi’nde eğitim gördüm. Bir gün annem bana rahmetle andığım sevgili Kurucumuz Namık Bey’in beni görmek istediğini söyledi. Böylece 2 Aralık’ta başlayan iş hayatım bugünlere kadar geldi. Bu günlere kadar okulumuzun her biriminde zevkle çalıştım. Aradan tam 25 yıl geçmesine rağmen hala aynı sevgi ile aynı gururla çalışıyorum, çünkü EVRİM MEZUNU olmak EVRİM AİLESİ ile birlikte çalışmak bambaşka bir ayrıcalıktır.

Minicik yüreklerin gözlerindeki ışıltıyı görmek, onların cıvıl cıvıl seslerini duymak, başları sıkıştığında , bir şeye ihtiyaç duyduklarında gelip ‘’FİLİZ ABLA’’…diye sizden yardım istemeleri ,onlarla aynı havayı solumak insana büyük bir enerji veriyor.

Arkadaşlarımla karşılaştığımda “Evrim’de misin , yorulmadın mı Evrim’de çalışmaktan, çocuk sesleri duymaktan?” dediklerinde, sevgili arkadaşlar “Evrim’de çalışmaktan insan yorulmaz , Evrim’de çalışmaktan gurur duyulur, çünkü HER ŞEY EVRİMLE GÜZEL.” diyorum.

Bugünlere gelmemde Evrim’den mezun olmamda Evrim ailesi çalışanlar gurubunda olmamda emeği geçen başta canımdan çok sevdiğim aileme, beni bugünlere yetiştiren Sayın Kurucularıma, Sayın Müdürlerime, tüm öğretmenlerime, çalışma arkadaşlarıma, öğrencilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Canan Özdemir KIZIL Previous Post
Füsun DEMİREL Next Post