Kampüs Birimleri

Okul Servisi

Kurucumuz 1990 yılında kendi araçları ile bireysel olarak yapmaya başladığı servis taşımacılığı işini 1996 yılında AZ-AL TURİZM adı ile kurumsallaştırmıştır. O yıllarda sadece öğrenci taşımacılığı yaparken 1999 yılından itibaren kapsamını genişletmiş, personel ve turizm taşımacılığı alanında da faaliyet göstermeye başlamıştır.

AZ-AL Turizm kuruluşundan beri kalite ve güvenlik anlayışından taviz vermeyen yaklaşımı, servis taşımacılığı alanında her geçen gün yenilenen ve büyüyen araç filosuyla yıllardır hizmet vermektedir. Karşılaştığı her sorunu uzman yönetim kadrosu ve eğitimli personeli ile yapıcı çözümler bularak aşan firmamız “Geleceği taşıyoruz…” sloganı ile yarının büyükleri olacak çok sayıda öğrenciye ve saygın kurumların personeline taşıma hizmeti vermeye devam etmektedir.

Kurulduğundan bu yana oluşturduğumuz kurumsal ilişkiler ve müşterilerimizin memnuniyetleri, firmamızın daha iyi iş yapma ve tercih edilme nedenlerinin başında gelmektedir. Sürekli genişleyen müşteri ağımız, verdiğimiz kaliteli hizmet ve prensiplerimizin doğruluğunun en büyük ıspatıdır.

Ayrıca firmamızın 2008 yılı içerisinde kurmuş olduğu AZAL SİGORTA şirketi çeşitli şirketlerden almış olduğu sigorta acenteliği ile kendi portföyündeki araçların ve çalışmakta olduğu kuruluşların en doğru, en güvenilir ve en uygun fiyatlı poliçeyi almasını amaç edinmiştir. AZAL Sigorta’dan poliçesi bulunan herkesi müşteri hizmetleri yetkililerimiz hasar anında da yalnız bırakmayıp, hasarının en hızlı şekilde ve tam olarak giderilmesini sağlamaktadır.
AZ-AL TURİZM her yeni günde, binlerce insanı güven ve huzur içerisinde okullarına, işyerlerine ve sevdiklerine kavuşturmaktadır.

AZ-AL TURİZM NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Seyrantepe Mh. Altınay Cd. No:27 D:7/8 Kağıthane-İSTANBUL Tel: (0212) 294 38 38 pbx Faks:(0212) 295 49 40
Web: www.az-altur.com.tr E-Mail: [email protected]