Kampüs Birimleri

Okul Servisi

TURBÜS ULAŞIM HİZMETLERİ

Eğitim Kurum ve Kuruluşlarına, Kolejler, Özel Okullar, Liseler ve Orta öğretimlere Öğrenci Taşımacılığı alanında Servis Hizmetleri Sunmaktadır. Turbüs; olarak bugüne kadar edindiğimiz bilgi ve tecrübemize dayanarak öğrenci taşımanın önemini ve sorumluluklarını bilen kadromuzla hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. İçinizde en küçük bir şüphe olmaksızın çocuklarınızı içiniz rahat bir şekilde teslim etmenizi sağlayan öğrenci taşımacılığı hizmetlerimizin merkezinde çocuklarınızın güvenliği ve konforu yer almaktadır. Firmamıza özel taşıma modeliyle çocuklarımız taşıyor. Tüm bu sürecin başlangıcından itibaren taşıma hizmetlerimizi sürekli denetliyoruz. Hizmet verdiğimiz bütün okullarda yer alan ofislerimizle eş zamanlı çalışan denetim ekibimiz, öğrenci taşımacılığına ilişkin verilen hizmetlerin sürekliliğini, kalitesini, güvenirliğinde değişme olmadığından her daim emin olmanın rahatlığını yaşarsınız.

TURBÜS ULAŞIM HİZMETLERİ

Hürriyet Bulvarı Eval Yakuplu Plaza B Blok no 135 Beylikdüzü / İSTANBUL 34980