2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Duyurusu

ÖZEL EVRİM OKULLARI

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri

Kayıt Kabul Süreci
04.02.2020 – 27.03.2020 tarihleri arasında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı ön görüşmelerimiz yapılacaktır. Okulumuz hakkında bilgi almak ve okulumuzu gezmek isteyen ziyaretçilerimizin, önceden okul sekreterliğimizden randevu alarak gelmelerini rica ederiz. Bu uygulamanın amacı, sizlere daha iyi hizmet verebilmek, öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini korumaktır.
• ANASINIFI
2015 ve 2016 doğumlu öğrencilerden sınırlı kontenjan oranında, aday kayıt yöntemiyle öğrenci alınacaktır. Öğrencilerin yaş dönemi özelliklerine göre beklenen gelişim ölçütlerinin ve geldiği sınıf düzeyinin becerilerinin göz önünde bulundurulduğu Öğrenci Tanıma Görüşmeleri gerçekleştirilir.
• 1.SINIF
Önümüzdeki sene 1.Sınıfa okulumuzun mevcut anasınıflarından gelecek olan öğrenciler ağırlıklı olarak kayıt yaptıracaklar. Sınırlı sayıda alınabilecek öğrenci adayları için de öğrenci tanıma görüşmeleri sonucunda kayıtlar yapılabilecektir.
• 2.-3.-4.-5.-6. VE 7. SINIFLAR
Ara sınıflara alınacak öğrenciler sınıflardaki kontenjan açığı durumunda Seviye Belirleme Sınavı ve Öğrenci Tanıma görüşmeleri ile belirlenecektir. Öğrenci almak amacıyla açılan düzey belirleme sınavı Okul İdaresi tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yürütülür. Okul sekreterliğinden alınan randevularla görüşmeler gerçekleştirilmektedir.

Sınava girebilmek için gerekli belgeler:
• Adayın kimlik fotokopisi
• Okul tarafından verilecek form

KESİN KAYITTA İSTENEN GEREKLİ BELGELER

• Öğrenciye ait 6 adet vesikalık fotoğraf
• Anne, baba ve öğrencinin nüfus cüzdan fotokopisi
• Öğrenci adına alınmış İkametgah belgesi
• Anne ve babası ayrı olan öğrenciler için velayetin kimde olduğunu gösteren belge
• Okul ücretinin 1.taksiti
• MEB Öğrenci Kayıt Sözleşmesi
Belirtilen belgeler okul idaresine teslim edilir. Kayıt öncesinde okul tarafından mail yoluyla gönderilecek belge bizzat öğrenci velisi tarafından doldurulacaktır. Ara sınıflara nakil gelecek öğrencilerin resmi işlemleri, kayıt sürecini takiben, öğrencinin geldiği okul ile okul idaremiz arasında yapılan yazışmalar sonucunda gerçekleştirilir.

Siena Yabancılar Üniversitesi İş Birliği ile Öğretmenler İçin Formasyon Kursu Previous Post
Cils Sertifikası Yeni Seviye Next Post