24 Ocak 2014 Cuma

Uluslar Arası Raoul Wallenberg İnsan Hakları Ve İnsancıl Hukuk Enstitüsü Türkiye Program Yöneticisi Ville Forsman Okulumuzdaydı

23.01.2014 Perşembe günü okul kütüphanemizde, aynı zamanda öğrenci velimiz de olan uluslar arası Raoul Wallenberg İnsan Hakları ve İnsancıl Hukuk Enstitüsü Türkiye program yöneticisi Ville Forsman, çocuk hakları konusunda gerçekleştirdiği sunumda, dünyanın birçok ülkesini gezen İngiliz fotoğrafçı James Mollison’un ‘’çocukların uyudukları yerler’’ temalı fotoğraflarını göstererek tüm dünyadaki çocuklara yönelik adaletsizlikleri ve çocukların yaşam koşullarındaki eşitsizlikleri vurguladı.
Sayın Villa Forsman’a öğrencilerimize çocuk hakları konusunda kazandırdığı farkındalık için çok teşekkür ederiz.