28 Mayıs 2018 Pazartesi

Özel Evrim Okullları 1. Satranç Turnuvası

Bu yıl okulumuzda 1.’sini düzenlediğimiz satranç turnuvamız başarı ile sona ermiştir. Misafir okullar: TV. Özel Şişli Terakki İlkokulu, Sait Çiftçi İlkokulu, Hüseyin Avni Kurşun İlkokulu, Özel Feriköy Ermeni İlkokulu, Özel Pangaltı Ermeni İlkokulu ve Özel Bahçeşehir Neslin Değişen Sesi İlkokulu.

Minikler kategorisinde Atlar (Ali Aras Er, Ozan Erkul, Ali Tanrıverdi, Eren Tuna Özdemir ve Ege Ergi) takımımız ikinci olarak kupa ve madalya almaya hak kazanmıştır.
Aynı zamanda minikler kategorisinde Ali Aras Er, Ali Tanrıverdi, Ozan Erkul ve Rüzgar Kileciler masa derecesi yaparak madalya almışlardır.
Küçükler kategorisinde Deniz Çakın ve Yaman Aslan masa derecesi yaparak madalya almışlardır.

Turnuva boyunca mücadele eden öğrencilerimizi tebrik ediyor ve turnuvada görevli çalışanlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.