Okulumuzu Tanıyın

ÖZEL EVRİM OKULLARI

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri

Kayıt Kabul Süreci

27.02.2017- 31.03.2017 tarihleri arasında 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ön görüşmelerimiz başlayacaktır. Okulumuz hakkında bilgi almak ve okulumuzu gezmek isteyen ziyaretçilerimizin, önceden okul sekreterliğimizden randevu alarak gelmelerini rica ederiz. Bu uygulamanın amacı, sizlere daha iyi hizmet verebilmek, öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini korumaktır.

ANASINIFI
2012 ve 2013 doğumlu öğrencilerden sınırlı kontenjan oranında, aday kayıt yöntemiyle öğrenci alınacaktır. Öğrencilerin yaş dönemi özelliklerine göre beklenen gelişim ölçütlerinin ve geldiği sınıf düzeyinin becerilerinin göz önünde bulundurulduğu Öğrenci Tanıma Görüşmeleri gerçekleştirilir.

1.SINIF
Önümüzdeki sene 1.Sınıfa okulumuzun mevcut anasınıflarından gelecek olan öğrenciler ağırlıklı olarak kayıt yaptıracaklar. Sınırlı sayıda alınabilecek öğrenci adayları için de öğrenci tanıma görüşmeleri sonucunda kayıtlar yapılabilecektir.

2., 3., 4., 5.,6., 7. VE 8. SINIFLAR
Ara sınıflara alınacak öğrenciler sınıflardaki kontenjan açığı durumunda Seviye Belirleme Sınavı ve Öğrenci Tanıma görüşmeleri ile belirlenecektir. Öğrenci almak amacıyla açılan düzey belirleme sınavı Okul İdaresi tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yürütülür. Okul sekreterliğinden alınan randevularla görüşmeler gerçekleştirilmektedir.

Sınava girebilmek için gerekli belgeler:
• Adayın kimlik fotokopisi
• Okul tarafından verilecek sınav giriş formu

KESİN KAYITTA İSTENEN GEREKLİ BELGELER
 Öğrenciye ait 4 adet vesikalık fotoğraf

 Öğrencinin nüfus cüzdan fotokopisi

 İkametgah belgesi

 Okul ücretinin 1.taksiti

Belirtilen belgeler okul idaresine teslim edilir. Kayıt sırasında Okul tarafından verilecek belge bizzat öğrenci velisi tarafından doldurulacaktır. Ara sınıflara nakil gelecek öğrencilerin resmi evrakları, kayıt işlemlerini takiben, öğrencinin geldiği okul ile okul idaremiz arasında yapılan yazışmalar sonucunda gerçekleştirilir.