Kampüste Hayat

Eğitim ve Spor Alanları

11Her birinde 20 öğrenci mevcudu olan 3 anasınıfımız vardır. Her sınıfında birer sınıf öğretmeni ve yardımcı öğretmeni, tüm gün boyunca çocuklarla beraberdirler.

İlkokulumuz ve ortaokulumuzda 24 öğrenci kapasiteli toplam 14 dersliğimiz mevcuttur.

Derslikler dışında öğrencilerin branş derslerinde kullandıkları, tümü yenilenmiş bir bilgisayar laboratuvarı, bir görsel sanatlar atölyesi, bir müzik odası, bir fen ve teknoloji laboratuvarı ve bir performans odası mevcuttur. Öğrencilerimiz anasınıfından itibaren İngilizce ya da İtalyanca dillerinden birini seçebilirler. Anasınıfında haftada 16 saat, ilkokul 1.-2. sınıflarda 10 saat ve 3.-4. sınıflarda 8 saat + 2 saat(ikinci dil) yabancı dil eğitimi almaktadırlar. Ortaokulda okumakta oldukları 8 saat yabancı dil dışında ayrıca haftada 4 saat ikinci yabancı dil almaktadırlar. Yabancı dil dersleri ikişer adet olan İngilizce ve İtalyanca laboratuvarlarında yapılmaktadır.

Binamızın içinde bulunduğu arsa içerisinde iki tane geniş bahçe yer almaktadır.Bunlardan üst bahçede basketbol ve voleybol sahaları, diğerinde de futbol sahası ve araçların park alanı yer almaktadır. Okulumuz 2800 metrekarelik iç kullanım alanı ve altı kattan oluşmaktadır.