Tiyatro Kulübü Öğrencilerimizin Hazırladığı Oyun – “Kendin Ol!”

Tiyatro Kulübü öğrencilerinin hazırladığı “Kendin Ol!” adlı oyunun tiyatro kulübü öğrencilerinin velileri için özel gösterimi 30 Mayıs Salı günü saat 15.00’da okulumuzun kütüphanesinde yapılacaktır.

Oyunumuzun bu gösterisini sizlerle paylaşmak bize mutluluk verecektir.

Özel Evrim Okulları Tiyatro Kulübü

“KENDİN OL!”

Yazan ve Yöneten:
Kemal Oruç

Hikaye Tasarımı:
Tiyatro Kulübü Öğrencileri

Müzik Tasarımı:
Erkin Aykın

Oyuncular:
Asyak Baysal, Ayşe D. Ertuğrul, Can Yağlıoğlu, Defne Gürel, Demir T. Battal, D. Tuna Topaloğlu, Emre Uzbay, Irmak H. Toptaş, İ. Nisan Akdağ, Kerem Ay, Lydia N. Townley, Miray Özyurt, M. Efe Ergin, N. Kerem Dalyan, Nisan Aksakal, Nisa N. Bostancı, Pera Karşın, Selin Karakullukçu, Simla E. Erdem

Konu: Yetenek yarışması düzenleyip şöhret avlayanlar artık hedefi çocuklara çevirmiştir. Okullarda yetenek yarışması düzenleyip kazanan çocukların şöhret olmasını sağlamaktadırlar. Okulda bilinçli birkaç çocuk bu yetenek yarışmalarına ve çocukların markalar adına kullanılmasına karşıdır. Okulda yarışmanın yapılmasına karşı çıksalar da yarışma yapılır ve iki öğrenci şöhret olur. Artık herkes onlara hayranlık duymaktadır. İşin aslı oyunun sonunda ortaya çıkar. Şöhret olan çocukların ne uykusu kalmıştır ne de zamanı. Sürekli marka stantlarında boy göstermek zorundadırlar. Artık zamanlarını, ne zaman nerede olacaklarını, arkadaşlarını ve düşüncelerini başkaları yönetmektedir.

Dünün Oyunları, Bugünün Çocukları Previous Post
Okulumuzun Uygulaması Yakında Google Play Store’da Next Post