loader image
Özel Evrim Okulları
2018 – 2019 Bilgilendirme

Sayın Veli,

2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala öğrencilerimizin kullanacakları kitap ve malzemeler, kıyafetler, taşıma hizmetleri gibi konularda sizleri bilgilendirmek isteriz.

· Öğrencilerimizin kullanacağı kaynak kitaplar 03 Eylül – 21 Eylül 2018 tarihleri arasında satışa sunulacaktır. Kaynak kitaplar Patika Kitap tarafından hazırlanacaktır. Velilerimiz kitapları okuldan veya www.patikakitap.com adresinden online satış yoluyla temin edebileceklerdir. Ayrıca MEB tarafından verilen kitaplar okul aracılığıyla öğrencilerimize dağıtılacaktır.

· İtalyanca dersi kitapları her sene olduğu gibi okul açıldığında İtalyanca öğretmenleri tarafından öğrencilere dağıtılıp ücret konusu velilere mail yoluyla bildirilecektir.

· Öğrencilerimizin kırtasiye listeleri aşağıda link olarak eklenmiştir (Dokümanlar kısmında). Listedeki malzemeler Cankardeş Kırtasiye’den ( İzzetpaşa Sok. No:30/A Bomonti Şişli ) okulumuza özel uygun fiyatla temin edilebilecektir.

· Okul forması ve eşofmanları 03 Eylül – 21 Eylül 2018 tarihleri arasında okulda satışa sunulacaktır. Anasınıfında serbest kıyafet giyilecek olup beden eğitimi dersi ve okul gezilerinde okul eşofmanları giyilecektir. Bunun yanında Anasınıflarına özel kısa ve uzun kollu T-shirt satışı olacaktır. Ayrıca sene boyunca Pazartesi günleri kıyafet satışı firma yetkilileri tarafından okulumuzda yapılmaya devam edilecektir.

· Okul servisi hizmetinden faydalanmak isteyen velilerimiz yeni eğitim yılı ile ilgili Azal firması yetkilileri ile okulda bulunan bürolarında irtibata geçebilirler.

Tüm öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.

Corso Ditals Previous Post
Okullarda CLIL (Content and Language Integrated Learning) programları – Okul derslerinin Yabancı dil olan İtalyanca öğrenilmesi ve öğretilmesi Next Post